Ziua Ghinionistului Vinerea 13 – Norocul se întoarce

Simbolistica pe care o are Vinerea 13 este binecunoscută, însă noi, cei de la VIP Remi, avem o perspectivă diferită: pentru a câștiga, trebuie mai întâi să înveți să pierzi, cu alte cuvinte, să cunoști norocul ghinionistului.

De aceea, vom transforma această dată fatidică într-un eveniment în care norocul se întoarce.

Te așteaptă diverse activități care îți vor oferi noi oportunități de câștig. Iată ce urmează:

Provocarea „Ziua Ghinionistului”

Pe tot parcursul zilei de 13.09.2024, vei avea șansa să participi la prima provocare de pe platformă, în care îi vom recompensa pe cei care nu renunță, în ciuda ghinionului.

„Ziua Ghinionistului” va avea loc în sălile „Joacă cu prietenii” doar pe 13.09.2024. Vom premia top 2 cei mai mari ghinioniști la următoarele categorii:

  • Cele mai multe jocuri pierdute
  • Cele mai multe jetoane pierdute

Dacă și tu ești un ghinionist atât de mare încât să te clasezi pe locul al doilea într-o competiție de ghinioniști, avem premii speciale pentru tine, pe care le vom dezvălui după încheierea provocării.

Turneu Ghinioniștilor

În data fatidică, între orele 19:00 și 22:00, va avea loc un turneu cu intrare de 10.000 de jetoane, unde ultimii vor deveni primii. Ce înseamnă asta? Pe lângă clasicele premii pentru top 10 jucători, vor exista recompense și pentru cei aflați pe ultimele locuri, deoarece norocul se întoarce. Participă la turneul de Vinerea 13 pentru a afla care sunt premiile speciale.

Le vom dezvălui la finalului turneului. 🐈‍⬛

Joacă online VIP Remi