VIP Remi Oferte de Top

Acasă » Oferte

Această pagină o să vă ofere toate informațiile despre ofertele standard în magazinul VIP Remi, ce sunt și când apar promoțiile speciale, Oferta Zilei, Happy Hour și Ofertele Personalizate. De asemenea, veți afla ce avantaje vă oferă statutul VIP, cum se folosesc jokerii și ce sunt jetoanele la VIP Remi.
VIP Remi Jetoane

Jetoane

Jetoanele sunt monede virtuale, pe care jucătorii le folosesc pentru a participa la jocurile de pe platformă VIP Remi. Fiecare joc costă o anumită intrare și fiecare victorie este răsplătită corespunzător. Jetoanele pot fi obținute gratuit, prin bonusuri zilnice, videouri promoționale, provocări și jocuri pe rețelele sociale. De asemenea, jetoanele pot fi achiziționate de la magazinul VIP Remi. Jetoanele pot fi folosite și pentru a cumpăra cadruri de avatar personalizate, fraze speciale, emoticoane și fonuri de masă. Nu uitați, cadourile din joc costă o anumită sumă de jetoane.

VIP Remi Jokeri

Jokeri

Jokerii la VIp Remi sunt 2 piese care fac parte din setul de joc Remi. Acestea se folosesc pentru a înlocui o piesă într-o combinație. Jokerii sunt foarte utili și îi ajută pe jucătorii să formeze combinații valide. Pentru fiecare joker, într-o combinație, trebuie să există încă cel puțin două piese reale. De asemenea, jucătorii au posibilitatea să achiziționeze jokeri suplimentari. Într-o rundă de joc Remi un jucător poate folosi un singur joker suplimentar.

VIP Remi Statutul VIP

VIP

VIP este o opțiune specială, ce poate fi achiziționată pe platformă VIP Remi. Statutul VIP vă oferă câteva beneficii suplimentare față de jucătorii, care nu dețin acest statut. Jucătorii VIP beneficiază de funcția de chat comun și privat. Pot crea teme de chat și pot comenta pe subiectele altor jucători. De asemenea, jucătorii VIP nu vizualizează reclame și beneficiază de jetoane în plus la fiecare achiziție. Cei care dețin statut VIP pe platforma de joc VIP Remi, primesc oferte speciale și pachete promoționale.

Ce este Happy Hour?

Aceasta este ora voastră fericită! Campania Happy Hour este activă o oră pe săptămână. Ziua și ora se modifică periodic. Cum vei afla că promoția este activă? Cu o oră înainte de începerea campaniei, în aplicația de joc VIP Remi, va apărea un anunț “Cumperi 1 Primești 1 Gratuit”. Oferta este vizibilă în magazinul VIP Remi.

VIP Remi Happy Hour
Oferta Zilei

Ce este Oferta Zilei?

În fiecare zi, în magazinul VIP Remi, vei vedea Oferta Zilei. Aceasta este prima oferta din magazin și se modifică în fiecare zi. Oferta Zilei îți oferă o reducere de 20% la un anumit pachet cu jetoane. Oferta Zilei este valabilă o singură zi așa că trebuie să te grăbești.

Ce este o Ofertă Personalizată?

Aceasta este o ofertă specială, personalizată pentru fiecare jucător în parte. Oferta personalizată apare la fiecare oră, este diferită pentru toți jucătorii și poate fi văzută în magazinul VIP Remi la categoria Oferte.

Ofertă Personalizată
Pușculiță Purcel

Pușculiță Purcel

Pușculiță îți permite să economisești bani. Fiecare achiziție adaugă jetoane la pușculița ta. Când aceasta este plină, o poți cumpăra la un preț special. Vei plăti mai puțin și vei primi mai multe jetoane. Oferta pentru cumpărarea Pușculiței este valabilă 24 de ore. După aceea va dispărea și va fi înlocuită cu altă, pe care trebuie să începi s-o umpli de la zero.

Bonusuri

Bonus Zilnic: Verifică zilnic aplicația VIP Remi și colectează bonusul zilnic.

Videouri Promoționale: Vizualizează videourile promoționale pentru jetoane suplimentare.

Învită Prieten: Invită prietenii la joc și când ei ajung la nivelul 3, vei primi un bonus.

Roata Norocului: Învârte zilnic Roata Norocului pentru recompense suplimentare.

Bonus de la jocurile de pe Facebook și Instagram: Urmărește canalele sociale VIP Remi pe Facebook și Instagram, apreciază, comentează și distribuie postarile și vei fi recompensat cu mai multe jetoane.

Metodă de Conectare: Adaugă o metodă de logare suplimentară și vei primi jetoane bonus.

Provocări Zilnice: Rezolvă provocările zilnice pentru recompense.