Joc Remi pe Tablă

Joc Remi pe Tabla

Acasă » Remi pe Tablă

Cum să joci Remi pe Tabla

Am adăugat un nou joc la portofoliul nostru, favoritul românesc Remi pe Tabla. Acum, la VIP Remi, vă puteți bucura atât de un joc pe etalate, cât și de Remi pe Tabla online gratuit.
În același timp, veți putea intra în legătură cu oamenii, care vă împărtășesc pasiunea comună pentru jocurile de masă, veți putea conversa și organiza jocuri cu reguli speciale. Citiți următoarele paragrafe pentru a vă ajuta să deveniți, cât mai repede, parte a comunității noastre VIP Remi în continuă creștere.

Jucători și Obiectivele Jocului Remi pe Tablă

Remi pe Tablă online joc poate fi jucat cu 2, 3 sau 4 jucători. Setul de joc este compus din 106 piese, numerotate de la 1 la 13 și 2 piese Joker (Joly). Seturile de piese sunt colorate în roșu, galben, albastru și negru. Fiecare set colorat de la 1 la 13 este în dublu exemplar.
Remi piesă

Cum se distribuie piesele la Remi pe Tablă Online

Piesele se amestecă și se grupează în grupuri cu câte 7. Piesa rămasă se întoarce cu fața în sus și aceasta este considerată Atu. Jucătorul, care începe jocul, va primi 15 piese pe tabla sa de joc. Mutarea lui începe prin aruncarea unei piese în șir. Această primă piesă se va poziționa orizontal și nu mai poate fi folosită în timpul jocului.

Ceilalți jucători trag o piesă din grămada și aruncă o piesă în șir. Scopul fiecărui jucător este să formeze pe tabla sa de joc numai combinații valide. Primul care reușește este desemnat câștigător. Jucătorul poate lua o piesă din grămada sau poate lua ultima piesă din șir.

Remi piesă

Folosirea pieselor Atu și Joker

Piesa rămasă în plus se întoarce cu fața în sus și este considerată Atu. Această piesă poate fi folosită de jucători numai dacă este ultima de care jucătorul are nevoie, ca să formeze combinații complete pe tabla sa și să aibă o piesă în plus, pe care să o arunce în șir.

Jokerul vă ajută să formați combinații valide, în cazul în care vă lipsește o piesă. Pentru fiecare Joker, folosit la o combinație, trebuie să aveți încă cel puțin 2 piese reale. Nu puteți forma combinații valide dacă folosiți 2 Jokeri unul lângă altul.

Remi piesă

Combinații valide la Remi pe Tabla și Punctaj

Remi pe Tabla reguli permite jucătorilor să formeze combinații mult mai variabile în comparație cu varianta pe etalate. Fiecare tip de combinație aduce și diferite puncte pentru jucător. La Remi pe Tablă joc, Dublele sunt foarte valoroase, deoarece cu ajutorul lor, veți putea forma combinația cu cele mai multe puncte. Iată, care sunt combinațiile valide la VIP Remi pe Tablă online și câte puncte aduce fiecare:
Combinații valide la Remi pe Tabla - Simplu
Combinații valide la Remi pe Tabla - Bețe
Combinații valide la Remi pe Tabla - Mozaic
Combinații valide la Remi pe Tabla - Bicolor 1
Combinații valide la Remi pe Tabla - Bicolor 2
Combinații valide la Remi pe Tabla - Duble
Combinații valide la Remi pe Tabla - Monocolor
Simplu Suite și Formații fără restricții 500 puncte
Bețe 2 seturi de 4 piese și 2 seturi de 3 piese 700 puncte
Mozaic Piese de la 1 la 1 în culori diferite. Primele 4 piese trebuie să fie de diferite culori. Nu se pot pune 2 piese de aceeași culoare una lângă altă. Ultima piesă trebuie să fie de culoare diferită față de prima. 1000 puncte
Bicolor 1 Numai Suite în 2 culori. O combinație trebuie să conțină minim 3 piese. 1200 puncte
Bicolor 2 O suită în 2 culori, care alternează. 1200 puncte
Duble 7 perechi de Duble 1300 puncte
Monocolor O Suită completă de la 1 la 1 într-o singură culoare. 1500 puncte
Remi piesă

Alte Reguli

Dacă un jucător are Atu de la începutul jocului, el îl poate anunța sau nu. Dacă îl anunță până la sfârșitul jocului, va primi suplimentar 100 de puncte.

Dacă jucătorul termină jocul, aruncând un Joker în șir, punctele lui vor fi dublate.

Remi piesă

Sfaturi și Strategii utile la Remi pe Tablă

  • Identifică corect piesele pe tabla de joc și alege tipul de combinații, pe care dorești să le faci.
  • Urmărește piesele pe care ceilalți jucători le aruncă în șir.
  • Nu te grăbi să folosești Jokerul într-o combinație. Acesta este mai valoros, dacă îl folosești la închidere.
  • Nu scăpa imediat de duble. Cu acestea poți forma cea mai valoroasă combinație la joc Remi pe Tablă.
  • Scapă cât mai repede de piesele care nu-ți aduc nicio valoare și nu le poți folosi la combinații.

Reguli Remi pe Tablă – Ghid printabil

Acesta este un ghid PDF file, cu reguli Remi pe Tablă de bază printabil. Printați acest ghid și îl veți avea la îndemână, atât pentru un joc Remi online cât și pentru variantă offline.
Reguli Remi pe Tablă - Ghid printabil

Descărcări: