Termenii și Condițiile Tombolei „Toamna Comorilor”

Acasă » Tombole » Termenii și Condițiile Tombolei „Toamna Comorilor”

Condiții de participare

1. Participarea la tombolă este complet voluntară.

2. Fiecare utilizator, înregistrat pe site-ul vipremi.ro, are dreptul de a participa la jocul de tombolă “Toamna Comorilor”, doar din contul său personal de pe vipremi.ro.

3. Pentru a obține bilete de tombolа „Toamna Comorilor” în cadrul campaniei, fiecare utilizator înregistrat are la dispoziție două modalități principale. În primul rând, participarea la turneul promoțional din perioada campaniei le asigură automat un bilet de tombolă pentru fiecare participare. În al doilea rând, achiziționarea unui pachet promoțional (promo bundle) oferă un număr diferit de bilete, în funcție de tipul și valoarea pachetului cumpărat. Astfel, utilizatorii înregistrați își pot crește șansele de câștig prin implicarea activă în turnee și achiziționarea de pachete promoționale.

3.1. Pachetele promoționale participante la Tombola sunt 4 oferte speciale de o anumită valoare care conțin anumit număr de jetoane, VIP, jokeri și bilete pentru Tombola „Toamna comorilor”, Pachetele promoționale participante sunt enumerate în secțiunea „Pachete participante”.

3.2. Promo turnee participante:

  • 29.09.2024 – taxa de intrare 20 000 de jetoane, fond total de premii 1 000 000 jetoane;
  • 06.10.2024 – taxa de intrare 20 000 de jetoane, fond total de premii 1 000 000 jetoane;
  • 13.10.2024 – taxa de intrare 20 000 de jetoane, fond total de premii 1 000 000 jetoane;
  • 20.10.2024 – taxa de intrare 20 000 de jetoane, fond total de premii 1 000 000 jetoane.

4. Un participant poate participa la jocul de tombolă “Toamna Comorilor” cu una sau mai multe achiziții ale „pachetеlor participantе”. Numărul mai mare de achiziții crește șansele participantului de a fi extras la tragerea la sorți.

5. Pe durata tombolei, se vor organiza un total de 4 extrageri, câte una la finalul fiecărei săptămâni. Primele trei extrageri vor oferi premii mai mici, iar ultima extragere, cea de la finalul campaniei, va acorda premiul mare.

Premiile săptămânale sunt următoarele:

Prima săptămână:

  • Premiul 1: 2,5 milioane jetoane
  • Premiul 2: 1,5 milioane jetoane
  • Premiul 3: 1 milion jetoane

Fondul total de premii: 5 milioane jetoane

A doua săptămână:

  • Premiul 1: 5 milioane jetoane
  • Premiul 2: 3 milioane jetoane
  • Premiul 3: 2 milioane jetoane

Fondul total de premii: 10 milioane chips

A treia săptămână:

  • Premiul 1: 7 milioane jetoane
  • Premiul 2: 5 milioane jetoane
  • Premiul 3: 3 milioane jetoane

Fondul total de premii: 15 milioane jetoane

Săptămâna finală:

  • Premiul 1: 30 milioane jetoane
  • Premiul 2: 15 milioane jetoane
  • Premiul 3: 10 milioane jetoane

Fondul total de premii: 55 milioane jetoane

Fond total de premii 85 000 000 de jetoane

Fiecare extragere săptămânală oferă jucătorilor șansa de a câștiga premii consistente, iar extragerea finală reprezintă oportunitatea de a câștiga premiul cel mai mare, cu un fond de premii semnificativ mai mare decât cele anterioare.

6. Participantul are șansa de a câștiga mai multe premii, deoarece poate participa la toate cele 4 extrageri, în cazul în care achiziționează pachete participante sau participă la turnee promo. Astfel, fiecare extragere la care participă reprezintă o nouă oportunitate de a câștiga unul dintre premiile anunțate anterior în condițiile jocului de tombolă.

7. Tragerea la sorți a participanților câștigători și decernarea premiului se efectuează conform Regulilor Generale de desfășurare a jocurilor „TOMBOLA – VIP REMI”.

7.1. (completează și modifică secțiunea IV, pct. 7 din Regulile generale ale Jocurilor „Tombola – VIP Remi”). Pentru jocul de tombolă „Toamna Comorilor”, la fiecare dintre cele 4 extrageri, vor fi desemnați câte 3 câștigători pentru premiile 1, 2 și 3. În plus, vor fi selectați și câte 2 participanți de rezervă pentru fiecare câștigător. În total, vor fi 6 participanți de rezervă pentru fiecare extragere, câte 2 pentru fiecare premiu. Acești participanți de rezervă vor fi contactați în cazul în care câștigătorii inițiali nu își revendică premiul.

7.2. Câștigătorul are la dispoziție 3 zile pentru a confirma acceptarea premiului. Dacă Organizatorul nu reușește să ia legătura cu câștigătorul în termen de 3 zile sau dacă acesta nu răspunde, participantul extras ca prima rezervă va primi premiul. Acestuia i se vor acorda 24 de ore pentru a confirma. Procesul se repetă pentru fiecare rezervă, în cazul în care participantul anterior extras nu acceptă premiul sau nu furnizează informațiile necesare Organizatorului.

8. Organizatorul jocului de tombolă “Toamna Comorilor” este „Casualino” SA, EIC: BG202985794, cu sediul social și adresa de conducere: Varna, strada „Debar”, nr. 58, denumit pe scurt „Organizator”.

9. Regulile actuale de desfășurare ale jocului de tombolă “Toamna Comorilor” fac parte integrantă din Regulile generale de desfășurare ale jocurilor „TOMBOLĂ – VIP REMI”, publicate pe site-ul vipremi.ro și sunt obligatorii pentru Organizatorul și toți participanții la jocuri. Acestea sunt anunțate public și sunt disponibile pentru întreaga perioadă a Jocului la adresa de Internet: vipremi.ro.

10. Prin participarea la jocul de tombolă “Toamna Comorilor”, participanții sunt considerați informați și familiarizați, atât cu Regulile actuale ale jocului de tombolă “Toamna Comorilor”, cât și cu Regulile generale de desfășurare ale jocurilor de tombolă. – VIP REMI”, fiind de acord și obligându-se să respecte termenii și reglementările acestora.

Durată

1. Perioada de participare la jocul de tombolă “Toamna Comorilor” este de 30 de zile, începând de la data de 23.09.2024 și se termină pe data de 22.10.2024. Data de început și data de încheiere vor fi anunțate pe rețelele sociale, Facebook și Instagram, ale platformei VIP Remi.

Pachete participante

1. „Pachet de participare”, conform Regulilor Jocului de tombolă “Toamna Comorilor” sunt:

  • Pachet promo – 29,99 lei (6,99€): Include 96.000 jetoane, 7 zile VIP și 3 jokeri – 2 bilete;
  • Pachet promo – 119,99 lei (28,99€): Include 525.000 jetoane – 5 bilete;
  • Pachet promo – 129,99 lei (30,99€): Include 715.000 jetoane – 7 bilete;
  • Pachet promo – 189,99 lei (45,99€): Include 1.450.000 jetoane, 90 zile VIP și 25 jokeri – 12 bilete.,care a fost achiziționat în perioada tombolei “Toamna Comorilor”.

2. „Pachetele participante” sunt disponibile în platforma vipremi.ro și sunt accesibile prin intermediul site-ului sau aplicațiilor mobile ale jocului.

3. Achiziționarea altor pachete cu consumabile, care sunt oferite pe platforma vipremi.ro, în timpul jocului de tombolă, nu dau dreptul de a participa la jocul de tombolă “Toamna Comorilor”.

Premiul

1. Premiile care vor fi acordate în cadrul jocului de tombolă – „Toamna Comorilor” sunt 12 (douăsprezece) la număr, după cum urmează:

Prima săptămână:

  • Premiul 1: 2,5 milioane jetoane
  • Premiul 2: 1,5 milioane jetoane
  • Premiul 3: 1 milion jetoane
  • Fondul total de premii: 5 milioane jetoane

A doua săptămână:

  • Premiul 1: 5 milioane jetoane
  • Premiul 2: 3 milioane jetoane
  • Premiul 3: 2 milioane jetoane
  • Fondul total de premii: 10 milioane chips

A treia săptămână:

  • Premiul 1: 7 milioane jetoane
  • Premiul 2: 5 milioane jetoane
  • Premiul 3: 3 milioane jetoane
  • Fondul total de premii: 15 milioane jetoane

Săptămâna finală:

  • Premiul 1: 30 milioane jetoane
  • Premiul 2: 15 milioane jetoane
  • Premiul 3: 10 milioane jetoane

Fondul total de premii: 55 milioane jetoane

Astfel, la fiecare extragere săptămânală vor fi acordate 3 premii, corespunzătoare locurilor 1, 2 și 3, rezultând un total de 12 premii pe întreaga perioadă a campaniei.

1.1. Premiile se acordă în forma în care sunt anunțate persoanei câștigătoare. Acestea nu pot fi schimbate cu un alt premiu, atribuite sau echivalente în numerar.

1.2. Premiile se consideră acordate, atunci când angajații Casualino intră în legătură cu participantul câștigător și în confirmă identitatea. Participantul câștigător va fi anunțat prin trimiterea unui mesaj „admin” pe platforma VIP Remi.

2. Livrarea premiului

Câștigătorul își va primi premiul în ziua extragerii, după ce identitatea lui este confirmată din partea Organizatorului.

Extragerea câștigătorului și a rezervelor se va face în maxim 7 (șapte) zile lucrătoare de la încheierea jocului tombolă – „Toamna Comorilor” sau nu mai târziu de 29.10. 2024. Data exactă a extragerii va fi publicată pe site-ul vipremi.ro, pe platforma VIP Remi, precum și pe pagina Organizatorului din rețelele de socializare.

Extragerile pentru câștigători în primele 3 săptămâni ale tombolei „Toamna Comorilor” se vor desfășura după cum urmează:

  • Prima extragere: pe data de 02.10.2024
  • A doua extragere: pe data de 09.10.2024
  • A treia extragere: pe data de 16.10.2024
  • Marea extragere finală: pe data de 25.10.2024

Este important de menționat că organizatorul își rezervă dreptul de a modifica data pentru marea extragere finală, conform regulamentului general, însă nu mai târziu de 7 zile după finalizarea tombolei. Această posibilitate de modificare este menționată pentru a asigura flexibilitatea necesară în organizarea evenimentului, în cazul în care apar circumstanțe neprevăzute.

Câștigătorul va avea la dispoziție 2 zile pentru a confirma acceptarea premiului. În cazul în care Organizatorul nu reușește să ia legătura cu câștigătorul în 2 zile, se va trece la prima rezervă, oferindu-i acesteia 24 de ore pentru a confirma acceptarea premiului. Procesul se repetă în cazul fiecărei rezerve, acordându-le acestora câte o zi pentru confirmarea premiului.

Această abordare asigură atât promptitudinea în comunicare, cât și oportunitatea rezervelor de a beneficia de premiul oferit în cazul în care câștigătorul inițial nu poate fi contactat sau nu confirmă acceptarea premiului în termenul acordat. Datele exacte ale extragerii și informațiile despre contact vor fi publicate pe site-ul vipremi.ro, pe platforma VIP Remi și pe pagina Organizatorului pe rețelele de socializare, menținând transparența și corectitudinea în desfășurarea tombolei.

Banner-ul promoțional pentru pachetul participant este: