Cluburi în Duel: Punct de Ruptură

Ești gata să-ți duci clubul în vârful clasamentului? Te provocăm să-ții arăți abilitățile în cadrul noului eveniment epic „Cluburi în Duel: Punct de Ruptură”! Aici nu este vorba doar despre joc, este vorba despre echipă și, desigur, despre acele cluburi de top care știu ce înseamnă să lupți până la capăt!

Cum funcționează provocarea?

Începând cu 16 septembrie, la ora 00:01, până pe 22 septembrie, la ora 23:59, ai șansa să aduni puncte pentru clubul tău și să-l conduci către victorie. Tot ce trebuie să faci este să joci în camera “Joacă cu prieteni” pentru 3 jucători, cu un pariu de 400.000 de jetoane. Fiecare joc jucat îți va aduce 1 punct pentru clubul tău. Ușor, nu?

Dar, ce facem cu punctele?

Punctele se adună, iar la finalul competiției, clubul cu cele mai multe puncte acumulate va fi încoronat câștigător! Fiecare jucător care participă contribuie la scorul final al clubului său, așa că este timpul să-ți inviți toți colegii să intre în joc și să-și arate măiestria!

La un joc în camera “Joacă cu prieteni”, jucătorii vor primi câte 1 punct pentru club

Dacă 2 dintre jucători, care participă la joc sunt din același club, fiecare dintre ei va primi câte un punct pentru jocul respectiv, iar clubul va primi un total de 2 puncte pentru jocul respectiv.

Și ce primim pentru eforturile noastre?

Desigur, nu vorbim doar de glorie și mândrie. Avem premii fantastice pentru primele trei cluburi câștigătoare:

– Locul 1: Clubul primește 10 monede de club. Fiecare monedă valorează un nivel de club => fiecare jucător din club primește 250.000 de jetoane pentru cele 10 niveluri.

– Locul 2: Clubul primește 6 monede de club. Fiecare monedă valorează un nivel de club => fiecare jucător din club primește 150.000 de jetoane pentru cele șase niveluri.

– Locul 3: Clubul primește 4 monede de club. Fiecare monedă valorează un nivel de club => fiecare jucător din club primește 100.000 de jetoane pentru cele patru niveluri.

Pregătește-ți echipa, strategia și fii gata de luptă!

Acum este momentul să-’ii chemi prietenii și să puneți la cale cea mai bună strategie pentru a vă asigura victoria. Concurența va fi acerbă, dar suntem siguri că clubul tău este gata să facă față acestei provocări!

Nu uita: provocarea începe pe 16 septembrie, la ora 00:01 și se termină pe 22 septembrie, la ora 23:59. Totul se decide în această săptămână intensă! Ești gata să pui clubul tău pe harta câștigătorilor?

Noroc și distracție plăcută tuturor! Fie ca cel mai bun club să câștige!

Joacă online VIP Remi