Despacheteaza bucuria: Calendarul tău Advent festiv

advent calendar
Există ceva cu adevărat încântător în numărătoarea inversă până la Crăciun și ce modalitate mai bună de a surprinde această magie decât cu un calendar de Advent?

Pe măsură ce sezonul sărbătorilor se apropie, noi cei de la VIP Remi suntem încântați să vă prezentăm o experiență încântătoare, care vă va face zilele de decembrie și mai încântătoare – Calendarul nostru de Advent! Sunteți nerăbdători? Din 4 decembrie până pe 24 decembrie, scufundă-te în magia sezonului cu surprize zilnice, care se extind dincolo de obișnuit.

Cum funcționează

Iată o privire rapidă:

  • Ofertă zilnică – Fiecare zi, din 4 decembrie până în 24 decembrie, prezintă o oportunitate unică. Cumpărați o ofertă din calendar și veți primi un cadou!
  • Cumpărați o ofertă, primiți o surpriză! Vom adăuga un strat suplimentar de emoție cu un bonus exclusiv pentru a vă spori spiritul festiv. Bonusurile vor fi noi în fiecare săptămână și iată la ce să vă așteptați.

Recompense

În prima săptămână, așteptați-vă la un cadru de iarnă grozav pentru profilul vostru. Săptămâna viitoare vă veți putea actualiza profilul cu un nou pachet de Crăciun și o masă specială de sărbători. Și, desigur, nu ar fi Crăciun fără un nou pachet de emoticoane tematice.

Sărbătorește sezonul cu stil! Fiecare zi aduce o nouă surpriză, iar fiecare nouă achiziție va veni cu un cadou, care va menține în viață magia sărbătorilor. Așadar, pregătiți-vă să desfaceți bucuria de Crăciun în perioada 4 – 24 decembrie.

Să facem acest sezon de sărbători de neuitat!

Joacă online VIP Remi