Prezentăm Happy Hour: Dublează-ți jetoanele, dublează distracția!

VIP Remi Happy hour
Începând de săptămâna aceasta, VIP Remi va găzdui un eveniment Happy Hour o dată pe săptămână. În cadrul acestei ocazii speciale, jucătorii vor avea oportunitatea de a-și dubla jetoanele la achiziționarea din magazinul nostru online.

Da, ai citit corect! Fiecare jetoană pe care o cumperi va fi dublată instantaneu! Acum poți experimenta de două ori mai multă emoție și-ți poți extinde jocul ca niciodată înainte.

Ține notificările Push active!

Pentru a te asigura că nu ratezi niciodată Happy Hour, îți recomandăm să ții notificările Push active. Happy Hour va fi un eveniment surpriză în fiecare săptămână și va avea loc în zile și ore diferite.

Aplicația VIP Remi îți va trimite o notificare cu o oră înainte de începerea fiecărui Happy Hour, permițându-ți să te pregătești și să profiți la maximum de această oportunitate fantastică. Nu rata șansa de a-ți completa stocul de jetoane suplimentare și de a-ți îmbunătăți experiența de joc!

Urmărește-ne pe rețelele sociale!

Rețelele sociale sunt un alt loc unde vom trimite mementouri înainte de începerea Happy Hour-ului. Așadar, urmărește pagina noastră de Facebook și nu rata emoția!

Lansarea Happy Hour la VIP Remi promite să aducă un entuziasm fără egal în experiența ta de joc de cărți. Cu șansa de a-ți dubla jetoanele în cadrul acestui eveniment săptămânal, posibilitățile sunt nelimitate. Asigură-te că ai notificările Push active pentru a primi mementouri la timp și pregătește-te să te bucuri de entuziasmul Happy Hour.

Pentru mai multe întrebări despre Happy Hour, vizitează pagina noastră de Întrebări frecvente (FAQ)!