Interviu cu L3ontyn

Astăzi avem onoarea să vă prezentăm o conversație exclusivă cu unul dintre cei mai străluciți și inspirați jucători din comunitatea noastră. Acest interviu face parte din seria noastră dedicată jucătorilor de top, prin care dorim să vă oferim o fereastră spre strategiile, gândurile și poveștile care modelează lumea VIP Remi.

Ne propunem să vă aducem mai aproape de jucătorii fideli, să descoperim ce îi motivează, cum s-au îndrăgostit de Remi și cum au ajuns să exceleze în acest joc care ne pasionează pe toți. Fără mai multe preambuluri, haideți să explorăm împreună parcursul remarcabil al lui L3ontyn.

1. Cum ai început să joci VIP Remi și de cât timp joci?
Am început să joc de plăcere, mă relaxează foarte mult. Am început din data de 08.01.2023.

2. Există o strategie pe care o folosești de obicei în joc?
Nu neapărat strategie, dar faci orice ca să câștigi împotriva adversarului.

3. Ai sfaturi pentru jucătorii noi care vor să-și îmbunătățească jocul?
Îmbunătățire de joc ar fi introducerea anularea jocului când ai mai mult de 3 duble.

4. Există un jucător în VIP Remi cu care îți place să joci?
Da. Minnie1,TinaM, Ileana36…

5. Ce crezi că este necesar pentru a deveni un jucător bun?
Multe ore de joc , dacă nu joci nu câștigi experiență asta am văzut la mine.

6. Ai reușit să-ți faci prieteni noi pe platforma VIP Remi?
Da!

7. Există ceva ce ai vrea să vezi adăugat sau schimbat în VIP Remi?
Da, animații noi

8. Ce faci pentru distracție când nu joci VIP Remi?
90 la sută din timpul meu îl petrec pe platforma chiar dacă joc chiar dacă nu. Cu altceva nu îmi ocup timpul vorbim legat de divertisment

Sperăm că acest interviu v-a oferit perspective noi și v-a inspirat în călătoria voastră în lumea VIP Remi. Ne face o deosebită plăcere să vedem pasiunea și dedicarea cu care L3ontyn se apropie de fiecare partidă și suntem convinși că are multe de oferit comunității noastre.

Ne dorim ca aceste interviuri să vă motiveze să vă urmați pasiunile, să vă perfecționați strategiile și, cel mai important, să vă bucurați de fiecare moment petrecut, jucând Remi. Nu uitați, fiecare dintre voi are o poveste unică de spus, și cine știe? Poate că următorul interviu va fi cu unul dintre voi!

Pentru mai multe povești inspiratoare, sfaturi de joc și noutăți din lumea VIP Remi, rămâneți conectați la blogul nostru. Împreună, facem din VIP Remi mai mult decât un joc – o comunitate vibrantă și o familie unită.

Cu respect și admirație pentru toți jucătorii noștri,
Echipa VIP Remi

Joacă online VIP Remi