Strategii avansate jocuri Remi Etalat Online – totul despre joc

Strategii Avansate Remi Etalat
Indiferent dacă ai ales sa joci Rummy în familie sau prefer să joci cu prieteni Remi Etalat Online, știi că acest joc este extrem de interesant și distractiv, ușor de jucat – instructiv pentru că îți dezvoltă capacitatea de gândire și pe cea decizională. Disponibil acum și în variantă online gratuită, îl poți accesa mai ușor, mai rapid, alături de restul amicilor tăi sau de necunoscuți, la fel de pasionați ca tine.

Totuși, știm că ți-ai dori să afli și câteva strategii și trucuri care se pot aplica cu ușurință la remi online, pentru ca vrei să fii învingător. Citește articolul și află cele mai bune sfaturi, care îți pot aduce victoria.

Sfaturi și trucuri pentru Remi Online

Spre deosebire de alte jocuri de cărţi, joc remi etalat este un joc de îndemânare cu doar un element de noroc. Aceasta înseamnă că strategia, ci nu norocul – este cheia succesului. Prin aplicarea sfaturilor noastre vă vețI crea o strategie proprie de joc remi foarte bună, care vă va permite să fiți cu un pas înaintea adversarilor săi. Prin aplicarea următoarelor tactici și strategii de joc, fii sigur că îţi vei îmbunătăţi performanţa la mesele de remi online.

Identifica piesele valoroase

Identifică piesele valoroase și scapă de cele de care nu ai nevoie. Reține că, în remi etalat scopul principal este să faci în așa fel încât oponenții tăi să nu reușească să închidă jocul, astfel încât tu să reușești înaintea lor să rămâi fără piese pe tabla de joc.
Piesele de mijloc sunt cele mai căutate în Remi Etalat, deoarece îți dau posibilitatea să realizezi mult mai repede o suită sau o terță pe care să o etalezi. Piesele cu numere mari, precum 13 sunt importante, dacă le ai deja într-o combinație însă nu are sens să le ții pe tabla dacă nu le folosești repede.

Inducerea adversarilor în eroare

Inducerea oponenților în eroare prin acțiunile pe care le faci de-a lungul jocului. Atenția joacă un rol esențial în joc remi etalat, norocul fiind doar o parte care te ajută să câștigi jocul. Încearcă cât este posibil să lași pe masa de fiecare dată o altă piesă fără să urmezi un tipar care poate da informații esențiale adversarilor despre piesele pe care le ai pe tabla de joc.

Nu ține mult pe tabla formațiile alcătuite

Nu ține mult pe tabla suitele și formațiile alcătuite care pot fi etalate, în speranța că mai poți adăuga piese pentru a obține mai multe puncte. Nu uita că acesta nu este un joc de Remi pe Tablă, ci pe etalate! Decartează-le și orientează-te spre celelalte combinații care așteaptă să fie finalizate pe tabla de joc. În acest sens, nu trebuie să eziți să rupi piese de jos astfel încât să realizezi cât mai repede combinația dorită.

Jokerul îți oferă avantaj mare

Jokerul poate înlocui orice piesa din formație și îți asigură mai multe șanse de a forma combinații de suite sau terțe. În momentul în care piesa pe care jokerul o poate înlocui vine pe tabla ta, acesta poate fi folosit pentru formarea altei combinații și implicit pentru micșorarea timpului în care o să anunți închiderea.

Stilul de joc al jucătorilor

Orice jucător are anumite strategii de joc ș anumite tabieturi. Unii aleg să creeze mai multe combinații să fie cele de suite, alții merg formarea pe terțelor. Poți înțelege stilul fiecărui jucător dacă urmărești cu atenție piesele decartate de aceștia și ce ridică de pe masa de joc. Dacă ai reușit să ghicești felul în care adversarii formează combinațiile preferate șansele tale de câștig se măresc considerabil.

Situații periculoase la joc Remi Etalat

Situații periculoase în Remi Online Etalat sunt situațiile în care un jucător are șanse mari să scape de toate piesele de pe tabla și să închidă jocul. Asta nu înseamnă neapărat că va câștiga jocul respectiv, însă va beneficia de un bonus de 100 de puncte, asta în timp ce ceilalți jucători rămași cu piese pe tabla de joc vor fi depunctați în funcție de valoarea pieselor de pe tabla.

  • atunci când unul dintre jucători are mai mult de 3 formații și nu a rupt de niciunde;
  • atunci când unul dintre jucători a anunțat că mai are o piesă;
  • atunci când un jucător rămâne mult timp pe tabla. Acest lucru poate indica faptul că încearcă să termine direct pe tabla pentru un punctaj dublu, dar și faptul că jucătorul chiar nu poate cobori;
  • unul dintre jucători dă indicii că ar aștepta să închidă cu prima piesă. Acestea pot fi indicii verbale sau comportamentale care denotă dorința jucătorului de a termina cu prima piesă.
Dacă vorbim de jocuri Remi online, recomandăm să arunce o privire la reguli Remi Etalat online. Conform regulile oficiale ale jocului de Remi, primele 3 reguli de mai sus se aplică fără nicio problemă.

Cea de-a patra situație cu greu poate fi depistată, în mare parte din cauza faptului că fiecare jucător e în fața unui monitor, adică în fața unei mese de joc virtuale, acolo unde nu poate fi folosit limbajul corpului. Astfel, participanții nu pot decât să ghicească intențiile adversarilor și să-și adapteze strategia de joc în funcție de ce anume se întâmplă la masa de joc.