Termenii și Condițiile Tombolei “Vacanță cu Răsfăț: VIP Remi și Hotel Melia”

Acasă » Tombole » Tombolei “Vacanță cu Răsfăț: VIP Remi și Hotel Melia”

Condiții de participare

1. Participarea la tombolă este complet voluntară.

2. Fiecare utilizator, înregistrat pe site-ul vipremi.ro, are dreptul de a participa la jocul de tombolă „Vacanță cu Răsfăț: VIP Remi și Hotel Melia”, doar din contul său personal de pe vipremi.ro.

3. Fiecare utilizator înregistrat, care a achiziționat un „pachet participant” în timpul jocului de tombolă, dobândește statutul de „participant” la jocul de tombolă „Vacanță cu Răsfăț: VIP Remi și Hotel Melia”.

4. Un participant poate participa la jocul de tombolă „Vacanță cu Răsfăț: VIP Remi și Hotel Melia” cu una sau mai multe achiziții ale „pachetului participant”. Numărul mai mare de achiziții crește șansele participantului de a fi extras la tragerea la sorți ca câștigătorul tombolei.

5. Indiferent de numărul de înscrieri în jocul de tombolă, participantul poate câștiga maxim un premiu – premiul anunțat anterior în condițiile jocului de tombolă.

6. Tragerea la sorți a participanților câștigători și decernarea premiului se efectuează conform Regulilor Generale de desfășurare a jocurilor „TOMBOLA – VIP REMI”.

6.1. (completează și modifică secțiunea IV, pct. 7 din Regulile generale ale Jocurilor „Tombola – VIP Remi”) Pentru jocul de tombolă „Vacanță cu Răsfăț: VIP Remi și Hotel Melia”, va fi extras 1 câștigător. De asemenea, vor fi extrași doi participanți de rezervă, rezervă 1 și rezervă 2.

7. Organizatorul jocului de tombolă „Vacanță cu Răsfăț: VIP Remi și Hotel Melia” este „Casualino” SA, EIC: BG202985794, cu sediul social și adresa de conducere: Varna, strada „Debar”, nr. 58, denumit pe scurt „Organizator”.

8. Regulile actuale de desfășurare ale jocului de tombolă „Vacanță cu Răsfăț: VIP Remi și Hotel Melia” fac parte integrantă din Regulile generale de desfășurare ale jocurilor „TOMBOLĂ – VIP REMI”, publicate pe site-ul vipremi.ro și sunt obligatorii pentru Organizatorul și toți participanții la jocuri. Acestea sunt anunțate public și sunt disponibile pentru întreaga perioadă a Jocului la adresa de Internet: vipremi.ro.

9. Prin participarea la jocul de tombolă „Vacanță cu Răsfăț: VIP Remi și Hotel Melia”, participanții sunt considerați informați și familiarizați, atât cu Regulile actuale ale jocului de tombolă „Vacanță cu Răsfăț: VIP Remi și Hotel Melia”, cât și cu Regulile generale de desfășurare ale jocurilor de tombolă. – VIP REMI”, fiind de acord și obligându-se să respecte termenii și reglementările acestora.

Durată

1. Perioada de participare la jocul de tombolă „Vacanță cu Răsfăț: VIP Remi și Hotel Melia” este de 31 de zile, începând de la data de 01.07.2023 și se termină pe data de 31.07.2023. Începutul și data de încheiere vor fi anunțate pe rețelele sociale, Facebook și Instagram, ale platformei VIP Remi.

Pachete participante

1. „Pachet de participare”, conform Regulilor Jocului de tombolă „Vacanță cu Răsfăț: VIP Remi și Hotel Melia”, este pachetul în valoare de 49.99 lei (300 000 de jetoane + 30 zile VIP + 10 jokeri) din magazinul platformei vipremi.ro, care a fost achiziționat în perioada tombolei „Vacanță cu Răsfăț: VIP Remi și Hotel Melia”.

2. „Pachetul participant” este disponibil în magazinul platformei vipremi.ro și este accesibil prin intermediul site-ului sau aplicațiilor mobile ale jocului.

3. „Pachetul participant” este:
– Pachet, care conține 300 000 de jetoane + 30 zile VIP + 10 jokeri în valoare de 49,99 lei.

4. Achiziționarea altor pachete cu consumabile, care sunt oferite pe platforma vipremi.ro, în timpul jocului de tombolă, nu dau dreptul de a participa la jocul de tombolă „Vacanță cu Răsfăț: VIP Remi și Hotel Melia”.

Premiul

– Cameră dublă la Hotel Melia Grand Hermitage, 5 stele, pachet Level Up, Nisipuri de Aur, Varna, Bulgaria, all-inclusive, pentru două persoane, cu pachetul de nivel inclus, în perioada 18.08.2023 – 14.09.2023.

Un reprezentant al companiei „Casualino” JSC va contacta câștigătorul și va furniza informațiile de contact ale hotelului.

Banner-ul promoțional pentru pachetul participant este: