Faceți cunoștință cu un VIP Remi jucător de top

Faceți cunoștință cu un VIP Remi jucător de top
Este timpul să vă facem cunoștință cu unul dintre cei mai buni și loiali jucători VIP Remi – Mirabela94. Ea este cu noi aproape de la începutul platformei VIP Remi și este una dintre cele mai atractive și active jucătoare. Dragostea ei pentru joc, ușurința cu care comunică și atitudinea ei colegială față de ceilalți o fac să fie respectată și prețuită de toți. Este un jucător VIP cu nivel de experiență 46 la acest moment. Așa o vedem noi, însă iată ce ne împărtășește Mirabela94 despre ea, despre platforma, experiența ei personală, precum și sfaturi pentru jucătorii noi. Citiți un Interviu cu VIP!

Prezintă-te cu câteva cuvinte, ce ai vrea să ne spui despre tine?

Bună tuturor!!! Mă numesc Mirabela, am 28 ani și sunt din Brașov! Sunt o fire sociabilă, comunicativă, distractivă și uneori exigentă! Mă consider o persoană ajutătoare, educate și directă!

De când joci Remi și ce îți place la acest joc?

Am început să joc VIP Remi din 17 octombrie 2022, prima dată nu am luat foarte în serios jocul, dar acum am devenit dependentă! Îmi place acest joc ca socializez cu lumea și este diferit față de alte versiuni de Rummy!

Ce sfaturi ai da unui jucător de Remi începător?

Unui jucător nou, îi pot da sfaturi gen: Să nu joace la 777 dacă nu se poate controla, să nu-și irosească jokeri pe sume mici, să nu joace pe toată suma de jetoane pe care o are, crezând că o să câștige!

Ce îți place la VIP Remi?

Îmi place la VIP Remi opțiunile de a face ceva jetoane zilnic, fără să fii nevoit să cumperi, grafica jocului, faptul că ai posibilitatea să ajuți pe cineva prin donație etc.

Cum te descrii tu ca Remi jucător în 3 cuvinte?

Calculată, norocoasă, bună!

Ce preferi? Să-ți vină întotdeauna piese bune sau să știi cum să joci piesele mai puțin bune?

Automat prefer să vină piese bune mereu, dar totodată când vin piese mai puțin bune este bine, că așa încep să calculez, să învăț să joc mai bine! Nu trebuie să vină mereu piese bune ca atunci ar fi prea simplu!

Ai o strategie pe care o aplici când joci sau iei deciziile pe moment?

Am și o strategie când joc, învățată de curând la jocul 1/1, iar când joc cu mai multe persoane iau decizii pe moment! Totul depinde de faza în care se află jocul!

Dublele în jocul Remi Etalat te pun într-o poziție dezavantajoasă. Este adevărat acest lucru?

Dublele mici uneori mă pun în poziție dezavantajoasă, dublele mari nu, pentru că mereu le păstrez pentru lipit, iar uneori pentru înlocuirea jokerului pentru că majoritatea folosim joker în formați mari! Iar poziție dezavantajoasă mă pune mai mult, când deja am două duble și îmi mai vine încă una sau două care le am deja pe tabla când începe jocul.

Care sunt, după părerea ta, cele mai dese greșeli, pe care jucătorii la Remi le fac?

Cele mai dese greșeli sunt: neoprirea la timp când văd că pierd la 777, folosirea jokerilor extra pe sume mici, folosirea jokerilor extra între colegi din același club și greșesc când se supără că pierd, ca este un joc până la urmă!

Spune-ne câteva fraze preferate, pe care ai vrea să le folosești în joc.

Fraze preferate: Doamne ajută🙏🙏, Te crezi tare??? Ai avut noroc!! Meriți să câștigi! Ne vom mai întâlni! Să te ciufulesc!! Te aștept data viitoare! Pune capul pe pernuta că a venit timpul!

Remi Etalat sau Remi pe Tablă? Ce variantă preferi?

Prefer remi etalat, dar sunt curioasă cum o să fie versiunea pe tabla! Versiunea pe tabla o să fie o provocare pentru toți jucătorii, mult mai complicată! Cred că dacă o să fie reușită versiunea pe tablă, o să-mi schimb preferința

Îți mulțumim Mirabela pentru acest interviu și ne bucurăm că persoane ca tine sunt parte din platforma noastră de joc VIP Remi.