Cunoaște-l pe cel mai devotat jucător la VIP Remi

interview with a player
Te invităm să descoperi unul dintre cei mai remarcabili și devotați jucători VIP Remi – Jessy. Ea s-a alăturat platformei de curând, însă repede a devenit o prezență deosebit de atractivă și implicată. Afecțiunea ei pentru joc, abilitatea sa de a comunica cu ușurință și atitudinea prietenoasă față de ceilalți o transformă într-o persoană respectată și admirată de toți. Aceasta este viziunea noastră asupra ei, dar iată ce ne împărtășește Jessy despre sine, despre platforma noastră, despre experiența personală și despre sfaturi pentru jucătorii noi. Aflați mai multe în cadrul interviului exclusiv cu un VIP!

Povestește-ne ceva despre tine

Bună, sunt Jessica am 19 ani și sunt din București, sunt o fire simpatică, glumeață și îmi place adrenalina.

Când te-ai alăturat platformei VIP Remi?

Nu sunt de mult timp pe această platformă, m-am înregistrat pe data de 31/05/2023, mi-a fost recomandat și pot spune că îmi place maxim. În două cuvinte “îl ador”!

Ce ai sfătui un jucător de Remi nou?

Sfatul meu pentru un jucător nou este că trebuie să fie atent la strategiile jucătorilor!

Îți place să joci pe VIP Remi?

La VIP Remi îmi place absolut totul cum am și menționat mai sus. Părerea mea sinceră, nu cred că mai există cum este la VIP Remi!

În 3 cuvinte – ce tip de Remi jucător ești?

Destul de bună , acum depinde și de noroc. 🙂

Ce alegi? Piese bune sau o strategie bună?

Cred că orice jucător preferă din start piese bune pentru a câștiga. Piesele mai puțin bune categoric, nu! Dar asta este jocul și trebuie acceptat!

Te folosești de o strategie în joc?

Da, am strategi dar acum depinde ce piese am pe table de joc. Da, este adevărat, dublele ma pun într-o stare dezavantajoasă mai ales când trag carte de jos tot ce am și pe table. Sper să puteți pune o aplicație ca să ne putem schimba dublele între noi, chiar dacă avem una sau mai multe duble.

Ce greșeli fac jucătorii cel mai des?

Greșelile, pe care le fac unii jucători sunt când închid din prima pentru că stau cu piesele pe tabla pentru nu a da posibilitatea la ceilalți jucători să lipească, știu că nu este o regulă, dar totuși e remi etalat.

Care sunt frazele tale preferate?

Dormi! Ești dus cu capul! Joci remi nu șah! Fără jolly extra ești slab!

Pe tablă sau pe etalate?

Îmi plac ambele dar, sinceră să fiu, prefer cel etalat pentru că îmi place să mă joc cu piesele și să fac multe puncte!😅🙂

Îți mulțumim Jessy, pentru această oportunitate de a purta un interviu cu tine și suntem încântați că avem astfel de persoane ca tine alături de noi în cadrul platformei noastre de joc VIP Remi.