CSM Alexandria și VIP Remi – Turneu gratuit cu premii speciale

CSM Alexandria și VIP Remi - Turneu gratuit cu premii speciale
Suntem încântați să anunțăm un parteneriat special între platforma noastră de joc VIP Remi și prestigiosul club sportiv CSM Alexandria pe data de 20.07.2023, de la ora 19.00. În cadrul acestei colaborări, Clubul CSM Alexandria devine sponsorul unui turneu gratuit de Remi Etalat Online pe platforma noastră, oferind premii deosebite pentru locurile 1, 2 și 3.

Câștigătorul turneului va primi un tricou autentic al clubului, locul doi va fi răsplătit cu mingea oficială a clubului, iar ocupantul locului trei va primi un fanion în semn de recunoaștere. În plus, platforma VIP Remi va adăuga jetoane pentru joc în platformă, sporind entuziasmul și provocările competiției.

Premiile în jetoane sunt:

  • Locul 1 va primi 108,750 de jetoane.
  • Locul 2 va primi 69,375 de jetoane.
  • Locul 3 va primi 52,500 de jetoane.
  • Locul 4 va primi 35,625 de jetoane.
  • Locul 5 va primi 28,125 de jetoane.
  • Locul 6 va primi 24,375 de jetoane.
  • Locul 7 va primi 20,625 de jetoane.
  • Locul 8 va primi 15.000 de jetoane.
  • Locul 9 va primi 11,250 de jetoane.
  • Locul 10 va primi 9,375 de jetoane.
  • Locurile 11 – 20 vor primi premiu de consolare de 5,000 de jetoane.

Acest parteneriat reprezintă o oportunitate extraordinară pentru iubitorii de Remi de a se implica într-un eveniment de excepție și de a câștiga premii incitante, în timp ce promovăm sportul și pasiunea pentru joc.

CSM Alexandria – prezentarea generală a clubului

CSM Alexandria este un club sportiv de drept public, organizat ca serviciu subordonat Primăriei și Consiliului Local Alexandria, având Certificat de Identitate Sportivă emis de către Ministerul Sportului. Scopul clubului este de a desfășura activități sportive de performanță, la secțiile înscrise în CIS, respective selecționarea, inițierea și pregătirea sportivilor, participarea acestora la competiții sportive interne și internaționale, dar și alte activități conexe acestora.

Despre CSM Alexandria

CSM Alexandria, ca descriere generală, este o poartă de acces a tuturor alexandrienilor, dar nu numai, către practicarea sportului, fie la nivel de masă, fie la nivel de performanță. Practic, clubul reprezintă instrumentul cel mai util și eficace pentru factorii decizionali superiori, Primăria și Consiliul Local Alexandria, în vederea eficientizării investiției resurselor pentru sănătatea populației și pentru calitatea vieții.

Prin investițiile în infrastructură sportive se asigură, astfel, posibilitatea alexandrienilor de a practica sportul gratuit, având posibilitatea, cei talentați și care doresc să facă și carieră sportivă, de a merge mai departe, de-a fi legitimați și de a concura cu obiective de performanță, sub culorile clubului.

Participarea de succes sportivilor clubului, în competiții interne și internaționale, reprezintă continuarea unei tradiții care aduce, cu sine, obligația morală de a asigura reprezentativitatea Alexandriei la nivel de performanță. Echipa de fotbal a orașului a dat, de-a lungul vremii, jucători la echipele naționale și la formațiile de primă ligă, fiind multă vreme una dintre cele mai puternice formații din eșalonul secund.

– Echipa de fotbal a clubului ar putea fi, pe viitor, un pariu de excelență, în condițiile în care județul Teleorman nu a avut niciodată o formație care să joace în prima ligă. Participarea în grupele Cupei României, în acest sezon, este un exemplu concret în acest sens, vizibilitatea echipei și a municipiului Alexandria, pe canalele mass-media dar și în lumea fotbalului mare, crescând exponențial în toamna anului 2022.

– Echipa feminine de baschet, de asemenea, este o prezență constantă în prima ligă, obținând locuri fruntașe în campionatul național și în Cupa României, cu prezența sportivilor și tehnicienilor la loturile naționale.

– Echipa masculină de handbal a evoluat în prima divizie și are mari șanse de a reveni în elită, handbalul fiind un alt sport de tradiție, practicat cu bune rezultate în Alexandria.

– Echipa feminină de fotbal este, de asemenea, o pată de culoare a clubului care asigură deschiderea către nou, egalitatea de gen etc.

Nu în ultimul rând, activitatea specific sportivă este susținută prin activități care se desfășoară în mod continuu pe planul comunicării, marketingului și relațiilor publice, fapt care fac din CSM Alexandria o instituție de forță, foarte bine organizată, cu misiune, viziune și valori foarte bine conturate, aduse la cunoștința membrilor și implementate în mentalul colectiv.

Astfel, CSM Alexandria se identifică, fără probleme, ca fiind clubul sportive etalon al municipiului Alexandria și al județului Teleorman.