PUȘCULIȚĂ – o nouă opțiune la VIP Remi

PUȘCULIȚĂ - o nouă opțiune la VIP Remi
Noua pușculiță este o oportunitate de a obține jetoane BONUS suplimentare pe care le poți obține cu o achiziție. Iată cum funcționează pușculița:

Pentru fiecare pariu cu care intri în joc, ADĂUGĂM JETOANE EXTRA, pe care le punem în pușculița ta. Când pușculița este plină, poți lua jetoanele BONUS acumulate în aceasta, spargând-o. Indiferent dacă câștigi sau pierzi, aceste jetoane continuă să se acumuleze în pușculița ta. Și pierderile aduc jetoane, care se acumulează în pușculița.

JETOANELE BONUS ACUMULATE DIN PUȘCULIȚĂ POT FI CUMPĂRĂTATE LA UN PREȚ PROMOȚIONAL SPECIAL disponibil cu un buton sub pușculiță. Acest buton va apărea când jetoanele BONUS necesare sunt ACUMULATE pentru a umple pușculița, vizibil în bara de sub pușculiță.

Odată ce „spargi” pușculița ȘI CUMPERI JETOARELE BONUS ACUMULATE, O SĂ APARĂ O NOUĂ PUȘCULIȚĂ DUPĂ 24 de ore, după care poți începe din nou să colectezi bonusuri în noua pușculiță.

Această nouă opțiune – Pușculița îți oferă posibilitatea de a salva un procent de jetoane din fiecare pariu făcut în joc. În acest caz, nu luăm parte din jetoanele dumneavoastră personale. Economiile care se acumulează în contul tău de jucător sunt în plus jetoane care se acumulează pentru tine în funcție de jocurile pe care le joci.

Indiferent dacă câștigi sau pierzi, acest procent continuă să se acumuleze, fiin o opțiune de CashBack.
De asemenea, odată ce ai umplut pușculița de bani, o poți sparge și să iei economiile acumulate din jetoanele jucate la un preț mult mai mic decât de la magazinul de jetoane standard.

Dacă pușculița este deja plină, ai la dispoziție 24 de ore pentru a obține jetoanele la un preț promoțional de 10,99 BGN. După expirarea acestei perioade, pușculița va costa 17,99 BGN.

Dacă nu îți cumperi economiile în aceste două zile, în a treia zi Pușculița va dispărea și va fi activă din nou după alte 24 de ore. Dar reține, că atunci pușculița ta va fi goală și va trebui să o umpli din nou.