Ce este un abonament VIP și cum acesta funcționează?

Ce este un abonament VIP și cum acesta funcționează?

Cum funcționează un abonament pentru statut VIP?

De acum înainte nu va mai fi nevoie să vă reînnoiți statutul VIP lunar. Acest lucru se poate face și automat. Vă puteți abona o singură dată pentru VIP și după aceea, acesta va fi prelungit lunar. Veți fi taxați automat, fără a fi nevoie să urmăriți perioada rămasă. În acest mod, profilul vostru de jucător VIP va avea, în permanență, toate avantajele pe care le oferă statutul de VIP. Așa veți economisi timp și efort.
Este foarte important să rețineți, că vă puteți abona pentru VIP numai prin telefonul vostru mobil! Această funcție nu este disponibilă de pe desktop.

Cum vă abonați pentru VIP?

Pentru a vă face un abonament la VIP, este necesar să vizitați magazinul VIP Remi și să alegeți categoria VIP. Aici, veți vedea toate abonamentele disponibile. Alegeți cel mai potrivit abonament pentru voi și faceți clic pe acesta.

Abonamente VIP
După aceea, veți fi redirecționați către magazinul Google Play sau App Store, în funcție de sistemul operațional al telefonului pe care îl folosiți. Va fi nevoie să selectați o metodă de plată, prin care doriți să faceți achiziția. Toate acestea se pot face numai de pe un dispozitiv mobil.

În cazul în care deja v-ați abonat și doriți să renunțați la acest abonament, accesați Administrarea Abonamentelor, care se află sub toate abonamentele disponibile. De acolo, alegeți să renunțați la abonament VIP. Aceasta opțiune este disponibilă numai de pe un dispozitiv mobil.

În cazul în care aveți deja un VIP status activ și vă abonați la VIP, noul abonament VIP nu șterge achiziția curentă. Pur și simplu, noul abonament îl va suplimenta pe cel activ. Iată un exemplu: dacă deja aveți un statut VIP activ pe 3 luni și achiziționați un abonament VIP lunar, în fiecare lună veți primi câte 30 de zile și în același timp veți păstra cele 3 luni deja achiziționate. Pe profilul vostru în permanență se va vedea VIP pentru 4 luni.

Verificați toate ofertele de abonament VIP disponibile și alegeți cea mai potrivită pentru voi. Veți economisi timp și efort și, în același timp, veți avea în permanență toate beneficiile statului VIP active, și anume extra jetoane la achiziții, fără reclame, chat, cadru VIP special, precum și multe altele.