VIP Remi este deja aici

VIP Remi este deja aici
Îți promitem o experiență complet nouă, un joc la un alt nivel, elemente sociale pe care nu le-ai întâlnit pe alte platforme de jocuri, o nouă comunitate construită în jurul intereselor și hobby-urilor tale. Toate acestea sunt unite sub numele de VIP Remi. Suntem conștienți că am întârziat, dar a trebuit să facem cea mai bună platformă pentru Remi etalat online. Și acum este realitate. Vă spunem cu siguranță că așteptarea a meritat.

VIP Remi este o platformă de gaming la un alt nivel, unde în centrul atenției este jocul preferat de milioane de români Remi, dar nu mai joci singur, ci ești înconjurat de prieteni cu care poți să comunici, să glumești, să faci schimb de cadouri și să exprimi emoții. Gameplay-ul este modern, dar în același timp prietenos și interactiv.

Puteți să vă personalizați profilul, să adăugați fotografii, avatare, rame și, de asemenea, să schimbați culorile mesei și să vă creați propriile săli de joc. Toate acestea sunt deblocate pe măsură ce progresezi prin nivelurile jocului. Cu cât joci mai mult, cu atât poți activa mai multe opțiuni.

Conectează-te în fiecare zi, strânge bonusuri, învârte roata norocului și joacă complet gratuit și vei putea folosi jetoanele colectate pentru a testa caracteristicile jocului și a participa la turnee, cu multe bonusuri interesante. A fi special și diferit, a ne distra ca niciodată – aceasta este misiunea noastră. Și nu ne vom opri aici, pentru că acesta este doar începutul. Urmărește pagina noastră de Facebook, Instagram și Youtube și vei fi primul care află despre noile funcții și oportunități ale platformei VIP Remi.

Intră acum în lumea noastră și joacă câteva jocuri și vei vedea singur că nu există concurență. Mii de jucători online, camere personalizate, o comunitate de fani VIP Remi…

Pentru a face cea mai bună platformă folosim cele mai noi tehnologii și echipe de tinere talente dedicate, fiecare în domeniul lor, care nu numai creează un joc, ci trăiesc cu acesta, dezvoltă o întreagă poveste pe care doresc să ți-o prezinte, pentru a face parte din lumea noastră colorată VIP Remi.

Înscrieți-vă la VIP Remi, obțineți bonusurile zilnice și alăturați-vă camerei potrivite. După câteva secunde, veți intra în joc. Jocurile noastre sunt împărțite în runde pentru mai multă adrenalină și distracție. Un joc durează 3 sau 5 runde, în funcție de preferințe. Puteți crea camere personalizate, cu modul de joc și regulile voastre și puteți juca cu prietenii la alegere.

Platforma vă oferă posibilitatea de a surprinde alți jucători cu diverse cadouri și le puteți oferi o mare surpriză dându-le un pachet de statut VIP. Dacă aveți subiecte preferate și doriți să vă împărtășiți părerea cu alți jucători, puteți începe discuții pe diverse subiecte, puteți face schimb de opinii și interese cu alți participanți ai platformei.

Posibilitățile platformei sociale VIP Remi sunt multe și ți le vom prezenta pe parcurs pentru ca tu să profiți la maximum de toate funcțiile inovatoare și să te distrezi în timp real. Vă promitem că, din acest moment, Remi nu este doar un joc preferat, ci mult mai mult.

Repunem distracția în joc și aducem oamenii împreună, indiferent unde se află. Suntem uniți de dragostea noastră pentru jocurile online. Puteți consulta și pagina naostra cu cele mai frecvente întrebări pentru a afla detalii despre fiecare opțiune pe care platforma noastră o are.

Înscrie-te acum la VIP Remi