VIP Remi! Joacă diferit!

VIP Remi! Joacă diferit!
Care este mai exact scopul jocurilor sociale online? Nu este cheia cuvântul „social“, adică să poți socializa, să comunici, să glumești în timp real și să comentezi în timpul jocului. Aceasta face parte din farmecul jocurilor sociale multiplayer. Dar platformele obișnuite oferă, de foarte multe ori, sub camuflajul cuvântului „social” un joc foarte izolat, deși joci cu alți jucători. Chiar te joci des cu roboții fără să știi și tot ești singur.

Suntem diferiti! Aici oamenii sunt reali, discuțiile în timpul jocului și după joc sunt permise pentru toată lumea. Glumele, cu fraze gata făcute sau fraze inventate de tine, pot fi folosite în timpul jocului pentru mai mult râs și distracție. De asemenea, elementul social este întărit de emoticoanele pe care le folosim atât de des în rețelele de socializare. În platforma VIP Remi vei găsi nu doar fețele standard fericite sau supărate, ci și emoticoane foarte special concepute pentru tine, care îți vor recrea și arăta emoțiile într-un mod distractiv.

Desigur, nu ne putem lipsi de turnee, fără competiție și clasamente reale. Odată ce ai acumulat experiență și bonusuri în monede virtuale, vei putea participa la turnee care te vor poziționa în diferite clasamente. Te vei juca cu prietenii tăi sau vei face cunoștințe noi într-un mediu interesant și interactiv. Succesul tău va fi vizibil pentru toți, vei câștiga premii și, cel mai important, te vei distra jucând.

VIP Remi mobile app

De ce suntem VIP

Numele mărcii noastre nu este întâmplător. L-am ales după ani de experiență în jocurile online, cunoscând mulți jucători din întreaga lume. Oamenii vor să fie diferiți, succesul și progresul lor să fie vizibile, să fie VIP chiar dacă acest lucru este doar online. Jucătorii noștri pot primi un astfel de statut dacă joacă regulat, câștigă jocuri și turnee regulate. Statutul VIP le permite să folosească toate funcțiile platformei noastre sociale și acestea nu sunt puține. Pas cu pas vei descoperi cum o platformă de gaming este de fapt o nouă rețea socială care conectează și reunește oameni cu aceleași interese, oameni cu care poți discuta subiecte de interes pentru toți și poți glumi despre succesele și eșecurile tale. Acesta este tot un joc, dar un joc care reunește oameni din toată România și din lume, pentru că românii sunt pretutindeni.

Joacă diferit

Ai încredere în noi, în lumea noastră și îți promitem o experiență interesantă în care nu vei fi singur, ci alături de cei dragi, prieteni sau viitoare bune cunoștințe. Profită de toate oportunitățile oferite de platforma VIP Remi, învață jocul după reguli Remi etalat clasice, fără a fi limitat de timp sau loc. Platforma noastră este accesibilă de pe orice browser, telefon mobil sau tabletă. Fie ca ești acasă, în parc sau cu prietenii într-o cafenea din apropiere, jocul va fi cu tine pentru a te scuti de plictiseala.