Luna August se joacă Remi pe Tablă

Acasă » VIP Remi Provocare Lunară » Luna August se joacă Remi pe Tablă

Ne bucurăm să vă anunțăm o provocare specială, care va avea loc în această lună – „Luna August se joacă Remi pe Tablă”! Începând cu data de 01.08.2023 și până la 31.08.2023, vă invităm să vă alăturați clubului vostru și să intrați în competiție pentru a deveni campionul jocurilor de Remi pe Tablă în camerele „Joacă cu Prietenii“. Haideți să ne distram împreună și să explorăm bucuria jocului, în timp ce încercăm să adunăm cât mai multe victorii în camerele Joacă cu Prietenii!

Scopul acestei provocări lunare este să aducem comunitatea mai aproape și să încurajăm spiritul competitiv într-un mod plin de distracție. Vă încurajăm să vă aduceți prietenii și să vă alăturați cluburilor voastre pentru a lucra împreună în echipă și pentru a câștiga cât mai multe jocuri de Remi pe Tablă. Cu fiecare victorie, veți acumula puncte pentru clubul vostru, iar la finalul lunii, clubul cu cele mai multe jocuri câștigate va fi recompensat cu un premiu fabulos – 100.000 de jetoane!

Acceptă provocarea lunii August la Remi pe Tablă!

Cum participați la „Luna August se joacă Remi pe Tablă”?

Este foarte simplu:

Dacă nu sunteți deja membru al platformei VIP Remi, înregistrați-vă astăzi și creați-vă propriul cont. Este gratuit și rapid!

Alăturați-vă unui club existent sau creați-vă propriul club împreună cu prietenii voștri. Cu cât sunteți mai mulți în club, cu atât aveți mai multe șanse să adunați victorii.

Invitați-vă prietenii să se alăture provocării și să joace în camerele Joacă cu Prietenii. Comunicarea și coordonarea sunt cheia pentru performanțe de succes în echipă.

Începeți să jucați! Explorați diferitele camere disponibile pentru jocurile de Remi pe Tablă și adunați cât mai multe victorii pentru clubul vostru.

Fiți consecvenți și rămâneți implicați pe parcursul întregii luni. Cu cât jucați mai multe jocuri, cu atât veți avea mai multe șanse să adunați puncte pentru clubul vostru.

Amintiți-vă, provocarea noastră lunara „Luna August se joacă Remi pe Tablă” nu este doar despre premii, ci și despre distracție, prietenie și competitivitate fair-play. Fiecare joc contează, așa că nu ezitați să intrați în acțiune și să vă arătați abilitățile!

Vă dorim tuturor mult succes și distracție în această provocare incitantă! Să ne vedem pe platforma VIP Remi, unde jocul prinde viață și prieteniile devin nemuritoare.