Camere personalizate – Cum facem un joc după regulile noastre?

Cum facem un joc după regulile noastre?
Întotdeauna este mai distractiv să joci cu prietenii după propriile reguli. Acum, acest lucru este posibil prin opțiunea platformei VIP Remi – Joacă cu Prietenii. Nu trebuie decât să accesați platforma de joc, folosind contul de jucător și să alegeți această opțiune.

Setări posibile în camera Joacă cu Prietenii

Odată ce accesați camera Joacă cu Prietenii aveți mai multe opțiuni ce le puteți activa sau dezactiva, la alegerea voastră. Pentru a crea o cameră de joc personalizată, faceți clic pe Găzduiește un Joc. De aici puteți alege mai multe opțiuni.

Număr de jucători

Camera vă permite să alegeți cu câți jucători doriți să jucați. Prin butonul + aveți opțiunea de a selecta 2, 3 sau 4 prieteni cu care să concurați. De asemenea, cu – reduceți numărul de jucători. Trimite invitații prietenilor cu care vrei să joci.

Intrare

Cu cât miza de intrare este mai mare cu atât și premiul la final de joc va fi mai bun. De aceea, folosind butoanele +/- selectați miza de intrare, începând de la 14.000 până la 700.000 de jetoane. Veți vedea, că cu cât miza este mai mare, crește și valoarea premiului final. Premiul final poate ajunge până la 1,120.000 de jetoane.

Intrare

Nivel minim

Poate că doriți să jucați cu jucători mai experimentați sau mai puțin experimentați. Această selecție o puteți face prin butonu Nivel minim. În acest mod veți selecta nivelul jucatorilor. Nivelul minim de intrare la joc este 3, iar cel maxim este 20.

Nivel minim

Timp de întoarcere

Pentru unii jucători jocul de Remi este prea lent. De aceea, aici puteți selecta și timpul pe care îl au participanții pentru a efectua o mișcare. Puteți selecta timp minim de revenire la joc de 20 de secunde sau maxim – de 120 de secunde.

Timp de întoarcere

Mesaj vocal

Dacă doriți să discutați în timpul jocului și să nu pierdeți timp pentru a selecta o frază anume, puteți activa funcția Chat Vocal. Această opțiune vă permite să vorbiți cu ceilalți jucători la masa de joc. Activând Mesaj Vocal, puteți vorbi în timpul jocului și toți jucătorii o să vă audă. De asemenea, în același mod o să vă și răspundă.

Mesaj vocal

Limita rundă

Această opțiune vă permite să alegeți câte jocuri să jucați. Opțiunile încep de la o rundă iar cea maximă este de 6 runde. Selectați rundele dorite prin butoanele +/- în funcție de preferințele voastre.

Limita rundă

Emoticoane/Fraze

Doriți să vă exprimați în timpul jocului, folosind emoticoane sau fraze sau doriți să dezactivați această opțiune? Alegeți varianta potrivită pentru voi pentru a va crea un joc cât mai plăcut.

Emoticoane/Fraze

Cameră privată

Puteți selecta opțiunea Cameră privată dacă doriți să aveți un joc la care să participe numai cei invitați de voi. Activând Camera privată o să jucați numai cu prietenii către care ați trimis invitații pentru joc

Fundal joc

Fundal joc este opțiunea care vă permite să faceți camera voastră și mai personalizată. Dacă aveți fundaluri de masa cumpărate, le puteți folosi pentru a crea o atmosfera mai interesantă pentru voi și ceilalți jucători.

Creați o cameră personalizată acum!