Table online sub egida Federației Române de Table și Backgammon

joc nou table online
Vă mulțumim că faceți parte din comunitatea noastră mare VIP Remi. Acum vă propunem o altă provocare – Table Online. Deja cunoașteți platforma VIP Remi, însă acum puteți juca și iubitul joc Backgammon online cu alți jucători din întreaga lume.

Joacă Table online – sportul minții

Există multe variante de joc Table, însă pe platforma noastră o veți juca pe cea mai populară și cunoscută variantă de joc de Table clasic. Jocul este dezvoltat împreună cu Federația Româna de Table, o instituție care susține fanii jocului Gammon și Backgammon din România. Jocul de Table este un joc social complex, folosit pentru a vă antrena și menține mintea. Verificați atent regulile de joc Table și intrați într-o competiție online cu alți jucători.

Platforma VIP Remi este un loc în care puteți socializa, experimentând jocul de Table online și Remi cu alți fani ai jocurilor de masă. Pregătiți-vă pentru turneele live organizate de Federația Română de Table, printr-un joc online pe o platformă multifuncțională. Colectați bonusurile zilnice, câștigați în competiții, socializați, deveniți cei mai buni Backgammon jucători din România.

Puteți discuta cu alți jucători prin chat vocal, puteți trimite emoticoane sau să participați la subiecte interesante pe chatul comun. De asemenea, puteți crea discuții pe teme care vă interesează și în acest mod să descoperiți prietenii interesante, bazate pe interese sau hobby-uri.

Table Online de la VIP Remi, oferit sub egida Federației Române de Table este aici ca să vă ofere cea mai bună experiență de joc Table online. Nu mai așteptați, jocul de Table este aici. Îl aveți la îndemână, puteți juca oriunde ați fi, fără să fiți limitați de spațiu sau timp. Accesați Table joc acum direct din browser sau descărcați aplicația de joc de pe Google Play sau App Store. Dacă aveți cont de jucător, alegeți jocul preferat, dacă nu, înregistrarea vă va lua numai câteva clipe.

Joacă acum Table online!