Trișatul în Remi este posibil? Cum îți dai seama când oponentul trișează

Trișatul în Remi este posibil?
Jocul se remi este adesea ales pentru serile în familie sau cu prietenii. Este un joc bazat pe tactică care stimulează gândirea, pune la încercare capacitatea decizională și ajută persoanele care îl joacă să își dezvolte simțul strategic.

În zilele noastre mare parte din jocurile care se jucau în mod clasic se găsesc transpuse în mediul virtual. Prin joc în mod clasic ne vom referi pe parcursul acestui articol la jocul de remi care pentru a putea fi pus în practică oponenții se strângeau într-un loc pentru a se juca.

La fel că alte jocuri și jocul de remi etalat care mai poartă denumirea de Rummy 45 a ajuns să fie disponibil și online sub diverse forme. De asemenea, acesta poate fi accesat și de pe telefon prin prisma unor aplicații, în acest fel oamenii având acces la jocul preferat oricând și de oriunde. Astfel? te poți juca fie cu niște necunoscuți atunci când prietenii tăi nu vor să te acompanieze, sau din contră, împreuna cu câțiva amici, diferența față de jocul clasic fiind că nu trebuie să fiți toți în același loc, nici măcar în aceeași țară.

Regulile sunt extrem de importante pentru buna desfășurare a acestuia

În cazul jocului de remi etalat, acestea sunt destul de ușoare, pot fi rapid înțelese și aplicate. Că în orice joc și în cazul acesta există câteva tactici pe care jucătorii îi pot folosi pentru a câștiga. Așa că în acest articol o să vă prezentăm câteva metode de a trișa în jocul de remi.

Un lucru important pe care trebuie să-l faci e să îți încetineșți adversarul. Astfel că pentru început ar trebui să descoperi care sunt piesele valoroase și să scapi de cele care nu-ți sunt de trebuință. Trebuie să ai în vedere că piesele de mijloc sunt prinde cele mai căutate deoarece cu ajutorul lor poți formă foarte rapid și ușor suite și terțe.

Un truc pe care jucătorii cu experiență îl folosesc este să își inducă în eroare adversarii. Este important să nu urmăreșți un tipar atunci când decartezi piesele, deoarece asta ar putea da indicii importante celorlalți jucători despre piesele pe care tu le ai pe tablă. Deși pare că remi nu este un joc de atenție, tocmai micile detalii de genul acesta îți pot pietrui drumul spre câștig.

Momentul în care poți spune că ai clar un avantaj enorm în față celorlalți este atunci când ai pe tablă de joc un Jolly sau Jocker așa cum mai este el denumit. Acesta îți oferă avantajul că poate înlocui orice carte și ai mult mai multe șanse de a finaliza suitele sau terțele într-un timp mai scurt decât în mod normal. Ceea ce alegi să creezi pe tablă de joc (suite sau terțe) este fix strategia ta. Această strategie poate fi observată de către ceilalți jucători ceea ce ne va duce la un alt mod de a trișa.

Observarea modului de joc al adversarilor. Urmărindu-le cu atenție piesele decartate, dar și de cele ridicate poți descoperii ce tip de combinație aleg să facă aceștia pentru a câștiga. Astfel îți poți crea strategia prin care să-i încurci.

Imortant! Nu ține piese care nu-ți folosesc

Să nu ții piese care nu-ți folosesc un timp îndelungat pe tablă. Detectează ce nu poți folosi și aruncă-le dar ține cont așa cum ți-am prezentat mai sus, că adversarul poate cunoaște care e strategia ta, dar și ce piese ai pe tablă doar urmărind ce decartezi. Pornește mereu de la premisa că așa cum tu ai atenție distributivă într-un astfel de joc și concurentul tău are, așa că niciodată nu-ți subestima adversarul.

Așadar dacă iei în considerare aceste sfaturi vei avea mult mai multe șanse de câștig. Că în orice joc trebuie să nu te grăbeșți și să aștepți momentul potrivit. Urmărește cum evoluează jocul și găsește momentul potrivit pentru a închide.