În câte moduri poți închide la Remi?

În câte moduri poți închide la Remi?
În câte moduri poți închide la Remi? Care sunt metodele pe care le poți folosi pentru a închide la Remi? Citește în acest articol.

Jocurile de societate sunt adesea alese în serile cu prietenii sau cu familia. În general acestea au ca scop dezvoltarea strategiei, a spiritului de observație sau a atenției. Există numeroase jocuri de societate, așa numitele Board games dacă ar fi să preluăm termenul din engleză, pe care indivizii le pot alege pentru a-și petrece momentele cu oamenii dragi.

De-a lungul timpului acestea s-au jucat pe tablă, așa cum le și zice numele din engleză dacă ar fi să-l traducem cuvânt cu cuvânt. Unul dintre jocurile apreciate de către oamenii de pe întreaga planetă este jocul de Remi sau rummy 45 cum ii se mai zice. Pentru aceste jocuri o foarte bună perioadă de timp oamenii erau nevoiți să se strângă într-un loc pentru a se putea juca. Atmosfera care se crea erau una foarte plăcută dar clar necesită niște eforturi precum: stabilirea unui loc de întâlnire, a unei date și ore la care toți participanții să fie disponibili s.a.m.d.

Cum trăim într-o societate a schimbărilor unde timpul se scurge parcă mai rapid și toată lumea evoluează, nici jocurile de societate nu ar fi putut rămâne convenționale. Prin jocuri convenționale, pe parcursul acestui articol ne vom referi în special la jocul de remi unde, pentru a se realiza, era necesar că oamenii să se afle în aceeași încăpere. Astfel, cum suntem într-o epoca unde tehnologia primează și totul este la un clic distanță, nici jocurile nu puteau rămâne ne schimbate. Azi este la un click distanță orice joc de societate pe care am vrea să-l jucăm, iar remi este unul dintre ele.

El se găsește online și sub numele de remi etalat. Regulile acestui joc sunt foarte ușor de înțeles și astfel îl transformă într-unul din jocurile accesibili oricărui om care deține un device și care bineînțeles, are dorința de a se juca.

Trei modalități prin care să puteți închide jocul de remi

Este important de precizat că un jucător poate câștiga în momentul în care toate cele 14 piese care se folosesc în jocul de remi sunt folosite sub diverse formații.

1. După cum știm una dintre cărțile cele mai importante, dacă nu cea mai importantă este așa numitul Jolly sau Joker. Acesta oferă un avantaj foarte mare jucătorului care îl deține. Totodată dacă va Închide folosind un Jolly, punctele pe care le primește se dublează. Astfel el poate alege să creeze un joc simplu format din suite și să aibă că piesă de închidere un Jolly. Astfel, punctajul lui se va dublă.

2. O altă modalitate de a închide este reprezentată de formația de tip mozaic. În cadrul acestui joc, jucătorul poate avea o formație de tip 1-14 cu condiția că piesele să nu aibă aceeași culoare și să fie alăturate. Un alt aspect important în cadrul acestui tip de joc este acela că primele 4 cărți (1-2-3-4) trebuie să aibă culori diferite. Culorile la remi sunt: roșu, galben, albastru și negru). Ele pot există în orice ordine, important este că piesele să nu fie consecutiv de aceeași culoare.

3. Ce-a de-a treia modalitate de a termină un joc de remi etalat este aceea de a formă un joc monocolor. Acest tip este cel mai greu de realizat, astfel făcând-ul pe participant să aibă șanse mai mici de a câștiga. Partea bună la acest tip de joc este punctajul, deoarece acesta este unul foarte mare. Pentru acest tip concurentul trebuie să dețină pe tablă de joc toate piesele (1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-1) de o singură culoare. Pentru acesta poți alege orice culoare vrei.

Acestea fiind spuse acum ați aflat 3 moduri prin care puteți termină un joc de remi. Dar mai important decât câștigul, este experiența pe care o dobândești pe parcursul jocurilor dar și faptul că așa îți dezvolți strategia și atenția lucru care te va ajuta și în viața. Pe lângă toate astea este important să te distrezi așa că bucură-te de joc.